Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Busstider og annen reise-info for Sørlandet, som altså er Agder. Kristiansand Dyrepark og Blindleia er muligens de mest kjente attrasksjonene på Sørlandet.
   arendal      flybussen trondheim      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

Buss Sørlandet

Agder Kollektivtrafikk AS driver busser på Sørlandet. På akt.no er følgende å lese om Agder Kollektivtrafikk AS, pr. mars 2022:

Agder kollektivtrafikk (AKT) er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken på Agder. AKT eies av Agder fylkeskommune (80 %) og Kristiansand kommune (20 %).

Her finner du rutetabeller for Agder, levert av Agder Kollektivtrafikk. Tabellene finnes i respektive geografiske inndelinger og gir etter sigende en fullstendig oversikt over kollektivtilbudet i Agder. Du finner med andre ord rutetabeller for lokale busser, regionale busser, nattbusser og båtruter. Togruter ser dog ikke ut til å være inkludert.o

Busstider for Sørlandet

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Sørlandet.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Sørlandet.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Sørlandet:

. o

Reise Sørlandet

Uansett hva målet med en reise til Sørlandet er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Sørlandet nå og hvordan er været i Sørlandet nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Sørlandet:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023