Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Bussruter for Bodø med bussruter for Nordland forøvrig.
   flybussen trondheim      bussruter bergen      AtB      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      skyss bussruter      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

Bussruter Bodø

På 177nordland.no finner en bussruter for Bodø.

Sannsynligvis er det SB Nordlandsbuss AS som drifter rutene. Pr. januar 2018 melder selskapet

På oppdrag for Nordland fylkeskommune er vi stolte leverandører av det offentlige rutetilbudet.
Kilde

Nordlandsbuss melder også at "...er en erfaren aktør innen turbuss- og spesialtransportkjøring. Vi disponerer spesialtilpasset materiell og har kvalifisert personell som tar være på våre kunder med særskilte behov." Kilden er den samme som over.

Bodø ligger vel strengt tatt ytterst i Salten. Her er busstider for Salten.o

Busstider for Bodø

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Bodø.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Bodø.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Bodø:

. o

Reise Bodø

Uansett hva målet med en reise til Bodø er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Bodø nå og hvordan er været i Bodø nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Bodø:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023