Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Bussruter for Fredrikstad. Busstider for Østfold forøvrig.
   flybussen trondheim      bussruter bergen      AtB      tide      kystbussen      bodø
     bussruter fredrikstad      nobina tromsø      norway bussekspress      skyss bussruter      team trafikk      kristiansand      østfold      bussruter trondheim
.

Bussruter Fredrikstad

Østfold kollektivtrafikk driver busser i Fredrikstad. Følgende er å lese om Østfold kollektivtrafikk:

Østfold kollektivtrafikk ble etablert 1. juni 2002 og har et samlet ansvar for produktutvikling, ruteplanlegging, kjøp av transporttjenester, overordnet markedsføring og informasjon. Det er Fylkestinget som legger føringer og rammebetingelser for drift av kollektivtilbudet i Østfold, herunder pris– og tilbudsstruktur.

Her finner du bussruter for Fredrikstad (rull nedover på siden om nødvendig).o

Busstider for Østfold

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Østfold.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Østfold.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Østfold:

. o

Reise Østfold

Uansett hva målet med en reise til Østfold er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Østfold nå og hvordan er været i Østfold nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Østfold:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023