Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Bussruter for Trondheim, busselskapet er i hovedsak AtB.
   arendal      flybussen trondheim      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

Bussruter Trondheim

Trenger du bussruter for Trondheim finner du lenker til bussruter på domenet iTrondheim.com.

Dette gjelder både lokale og regionale bussruter, såvel som bussruter for flybussen i Trondheim og ekspressbussruter som NOR-WAY Bussekspress kjører.

Lokalt har busselskapet Team Trafikk de fleste rutene.

Team Trafikk het selskapet som tidligere kjørte buss i Trondheim. Dette selskapet har slått seg sammen med andre selskap i Nettbuss Trøndelag AS og kjører bl.a. byruten i Trondheim på kontrakt med AtB, som eies av Sør-Trøndelag fylkeskommune og som planlegger, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i hele Sør-Trøndelag.

Lenger ned på denne siden finner du også bussruter for Trondheim.o

Busstider for Trondheim

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Trondheim.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Trondheim.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Trondheim:

. o

Reise Trondheim

Uansett hva målet med en reise til Trondheim er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Trondheim nå og hvordan er været i Trondheim nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Trondheim:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023