Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Rutetider for buss strekningen Kristiansand - Oslo. Busser fra forskjellige selskap kjører strekningen.
   flybussen trondheim      bussruter bergen      AtB      tide      kystbussen      bodø
     bussruter fredrikstad      nobina tromsø      norway bussekspress      skyss bussruter      team trafikk      kristiansand      østfold      bussruter trondheim
.

Bussruter Kristiansand - Oslo

Lavprisekspressen er ett av flere selskaper som kjører strekningen Kristiansand - Oslo. Lavprisekspressen reklamerer blandt annet med at selskapet ikke har bussbytte mellom Oslo og Stavanger, "slik at du kan slappe av på samme sete hele veien mellom Oslo og Stavanger". Ta antas at det samme gjelder når du reiser motsatt vei, altså fra Kristiansand til Oslo. Her finner du bussruter fra Lavprisekspressen.

Konkurrenten melder: Konkurrenten knytter Oslo og Kristiansand sammen med hyppige avganger. Noen avganger kjører videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sør-Vestlandet er tilgjengelig med buss. Sjekk ut Konkurrenten sine ruter mellom Kristiansand og Oslo - benytt søkefeltene.

Vy express kjører også mellom Kristiansand og Oslo. Bussen stopper 22 steder underveis. Holdeplassene finner du ved å klikke på 22 holdeplasser. Det går også tog mellom Kristiansand og Oslo, men et søk viser at ft. er det raskere å ta buss. Kanskje er Vy express ditt alternativ?. Benytt søkefeltene for å finne rutetider og altenativer. Husk å "snu" ruta før du søker.

Lenger ned på siden finner du busstider for Oslo, og turistinfo for Oslo.o

Busstider for Oslo

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Oslo.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Oslo.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Oslo:

. o

Reise Oslo

Uansett hva målet med en reise til Oslo er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Oslo nå og hvordan er været i Oslo nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Oslo:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022