Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Bussruter for Kristiansand og annen reiseinfo for Kristiansand og Sørlandet.
   arendal      flybussen trondheim      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

Buss Kristiansand

Agder Kollektivtrafikk AS driver busser i Kristiansand. På akt.no er følgende å lese om Agder Kollektivtrafikk AS, pr. januar 2018:

Det er vi som står bak! Agder Kollektivtrafikk AS (AKT) er fra 1. juli 2013 administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken på Agder. AKT eies av Vest-Agder fylkeskommune (40 %), Aust-Agder fylkeskommune (40 %) og Kristiansand kommune (20 %).

Her finner du bussruter for Kristiansand, levert av Agder Kollektivtrafikk.o

Busstider for Kristiansand

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Kristiansand.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Kristiansand.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Kristiansand:

. o

Reise Kristiansand

Uansett hva målet med en reise til Kristiansand er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Kristiansand nå og hvordan er været i Kristiansand nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Kristiansand:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023