Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
«Kystbussen» - bussrute mellom Bergen - Stord - Haugesund - Stavanger.
   flybussen trondheim      bussruter oslo      bussruter bergen      AtB      tide      kystbussen      bodø
     bussruter fredrikstad      cominor      nettbuss.no      nobina tromsø      norway bussekspress      skyss bussruter      team trafikk      kristiansand      østfold      bussruter trondheim
.

«Kystbussen» rutetider

På kystbussen.no kunne en i sin tid lese om «Kystbussen»:

I 1993 fikk de reisende på Vestlandet et nytt tilbud. Samarbeidsprosjektet «Kystbussen», en rute mellom Bergen - Stord - Haugesund - Stavanger, ble mottatt med begeistring og ble på kort tid et kjent begrep. I 2009 transporterte vi mer enn 512 000 passasjerer. Vi tilbyr kundene hyppige avganger, god service og mulighet for å bestille og betale i egen nettbutikk. Vår visjon er å bli førstevalget for reisende langs kysten.

Veolia Transport Sør AS er et datterselskap av Veolia Transport Norge AS, selskapet som for noen år siden overtok Stavanger og Omegn Trafikkselskap (SOT.), Sokndal Bilruter og Østerhus Buss i Rogaland.

Tide Buss AS er et heleid datterselskap i Tide ASA. etablert 3.november 2006 da Gaia Trafikk og HSD gikk sammen til ett selskap. Med cirka 3.000 ansatte, 1.100 kjøretøyer og 30 ferjer/båter er Tide ASA ett av landets største transportselskap.

Her finner du lenke til rutetider for «Kystbussen».o

Busstider for Vestlandet

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Vestlandet.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Vestlandet.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Vestlandet:

. o

Reise Vestlandet

Uansett hva målet med en reise til Vestlandet er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Vestlandet nå og hvordan er været i Vestlandet nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Vestlandet:

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2018