Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
«Kystbussen» - bussrute mellom Bergen - Stord - Haugesund - Stavanger.
   arendal      flybussen trondheim      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

«Kystbussen» rutetider

På kystbussen.no kunne en i sin tid lese om «Kystbussen»:

I 1993 fikk de reisende på Vestland et nytt tilbud. Samarbeidsprosjektet «Kystbussen», en rute mellom Bergen - Stord - Haugesund - Stavanger, ble mottatt med begeistring og ble på kort tid et kjent begrep. I 2009 transporterte vi mer enn 512 000 passasjerer. Vi tilbyr kundene hyppige avganger, god service og mulighet for å bestille og betale i egen nettbutikk. Vår visjon er å bli førstevalget for reisende langs kysten.

Veolia Transport Sør AS er et datterselskap av Veolia Transport Norge AS, selskapet som for noen år siden overtok Stavanger og Omegn Trafikkselskap (SOT.), Sokndal Bilruter og Østerhus Buss i Rogaland.

Tide Buss AS er et heleid datterselskap i Tide ASA. etablert 3.november 2006 da Gaia Trafikk og HSD gikk sammen til ett selskap. Med cirka 3.000 ansatte, 1.100 kjøretøyer og 30 ferjer/båter er Tide ASA ett av landets største transportselskap.

Her kan du søke opp rutetider for «Kystbussen».o

Busstider for Vestland

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Vestland.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Vestland.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Vestland:

. o

Reise Vestland

Uansett hva målet med en reise til Vestland er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Vestland nå og hvordan er været i Vestland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Vestland:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023