Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Informasjon om og rutetider for busser i Tromsø som kjøres av Nobina.
   arendal      flybussen trondheim      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

Nobina, Tromsø

nobina.com er følgende å lese om Nobina:

Gjennom å levere kontraktfestet kollektivtrafikk på oppdrag for det offentlige i Norge, Sverige,Danmark og Finland, sørger Nobina daglig for at over en million mennesker kommer seg til jobb, skole og andre aktiviteter.

I Troms kjører Nobina buss for Troms fylkestrafikk. Dette gjelder bybussruter i Tromsø og distriktsruter i Tromsø-området. Rutetider for Nobina sine bussruter i Tromsø finner du også på tromskortet.no.o

Busstider for Tromsø

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Tromsø.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Tromsø.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Tromsø:

. o

Reise Tromsø

Uansett hva målet med en reise til Tromsø er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Tromsø nå og hvordan er været i Tromsø nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Tromsø:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023