Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Informasjon om og rutetider for busser i Hordaland, kontraktstildeler er Skyss.
   flybussen trondheim      bussruter bergen      AtB      tide      kystbussen      bodø
     bussruter fredrikstad      nobina tromsø      norway bussekspress      skyss bussruter      team trafikk      kristiansand      østfold      bussruter trondheim
.

Skyss bussruter

skyss.no kunne en pr. januar 2108 lese følgende om Skyss:

Skyss tildeler kontraktar for køyring av buss, bybane, snøggbåt og ferjer i Hordaland til trafikkselskap etter anbodskonkurransar. Skyss planlegg rutene, måler kvaliteten i tilbodet og følgjer opp trafikkselskapa. Informasjon om og marknadsføring av buss og bybane er Skyss sitt ansvar. Skyss har også dette ansvaret for båtrutene Kleppestø - Strandkaien, Nordhordland - Bergen, Sunnhordland - Austevoll - Bergen og lokalbåt Austevoll.

Her finner du lenker til bussruter fra Skyss.o

Busstider for Telemark

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Telemark.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Telemark.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Telemark:

. o

Reise Telemark

Uansett hva målet med en reise til Telemark er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Telemark nå og hvordan er været i Telemark nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Telemark:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023