Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Informasjon om og rutetider for busser i Trondheim, som Team Trafikk tidligere driftet.
   arendal      flybussen trondheim      tide      kystbussen      bodø
     nobina tromsø      norway bussekspress      team trafikk      kristiansand      bussruter trondheim
.

Nettbuss Trøndelag / Team Trafikk

På nettbuss.no var følgende å lese om Nettbuss Trøndelag:

Nettbuss Trøndelag AS består av de tidligere busselskapene NSB Biltrafikk, Hemne Orkladal Billag AS, Hølonda Auto AS, Fjerdingen Busstrafikk AS, Klæburuten AS og Nettbuss Trondheim AS (tidl Team Trafikk).

AtB, som eies av Sør-Trøndelag fylkeskommune og som planlegger, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i hele Sør-Trøndelag, gir oss oversikt over bussruter som Team Trafikk tidligere kjørte.o

Busstider for Trøndelag

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Trøndelag.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Trøndelag.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Trøndelag:

. o

Reise Trøndelag

Uansett hva målet med en reise til Trøndelag er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Trøndelag nå og hvordan er været i Trøndelag nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Trøndelag:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023