Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
busstid.com
Informasjon om Tide, som kjører både rutebuss, tur- og ekspressbuss.
   flybussen trondheim      bussruter oslo      bussruter bergen      AtB      tide      kystbussen      bodø
     bussruter fredrikstad      cominor      nettbuss.no      nobina tromsø      norway bussekspress      skyss bussruter      team trafikk      kristiansand      østfold      bussruter trondheim
.

Tide

tide.no er følgende å lese om Tide pr. januar 2018:

Tide kjører både rutebuss, tur og ekspressbuss, vi leverer også opplevelser innenfor reiseliv i inn- og utland. Vi er et av Norges største operatørselskap. Vi kjører kollektivtransport på oppdrag fra landets fylkeskommuner. I dag leverer vi gode reiseopplevelser i fylkene Hordaland, Rogaland, Vestfold, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane samt Møre og Romsdal. Tide er en del av Nor-Way Bussekspress-familien og vi kjører tre ekspressruter som er fylkeskryssende; Fjordekspressen, Kystbussen og Haukeliekspressen. Skal du ut å fly, og benytter deg av flybussen i Bergen og Haugesund vil du treffe på våre hyggelige sjåfører som vil gi deg en fin start på din reise.

Her finner du lenker til bussruter for ditt område på tide.no.o

Busstider for Vestlandet

Selv lange turer med buss kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land - også i, til og fra Vestlandet.

På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Vestlandet.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere busstider eller lenker til flere busstider for Vestlandet:

. o

Reise Vestlandet

Uansett hva målet med en reise til Vestlandet er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Vestlandet nå og hvordan er været i Vestlandet nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til Vestlandet:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022